Troeven

Kwaliteit

Kwaliteit

Uw wagen is belangrijk voor U. Ook voor ons! Net daarom engageert Carwash solutions zich ertoe een onberispelijk resultaat af te leveren.

Dit resultaat kan enkel bereikt worden dankzij de combinatie van verschillende stappen die uw wagen doorloopt, afhankelijk van de gekozen formule. Centraal hierin staat het gebruik van stoom voor de harde delen, en stoom-extractie voor textiel. Voor lakbehandeling en detailing van de volledige wagen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de allerbeste producten van Meguiars. Dit alles wordt toegepast met een uitmuntend oog voor detail, speciaal voor U en Uw wagen!

Tijdswinst

Tijdswinst

Terwijl wij Uw wagen komen schoonmaken, kan U verder werken of gewoon iets leuk doen. Dubbele winst dus!

Tijd is zowat het enige dat in onze huidige vluchtige maatschappij niet te koop, te huur of te lenen is. In plaats van in de rij te staan aan de carwash of zelf Uw kostbare tijd aan Uw wagen te spenderen komen wij Uw wagen schoonmaken. Waar en wanneer het voor U best uitkomt!
U kan met een gerust hart Uw werk verderzetten, of gewoon iets leuks doen. Wetende dat Uw wagen in goede handen is en met de beste zorgen wordt schoongemaakt en/of gedetailed. U kan dus tegelijk tijd winnen én met een propere wagen weer verder rijden!

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Flexibiliteit in zijn breedste betekenis. Waar en wanneer het voor U best uitkomt, komen wij Uw wagen schoonmaken en/of detailen.

Ook wanneer U tussen onze verschillende formules Uw gading niet kan vinden willen wij met alle plezier een formule op maat uitwerken om zo goed mogelijk aan Uw wensen tegemoet te komen. Klik hier om ons te contacteren.

Ecologisch

Ecologisch

Wij geven om Uw wagen, én het milieu. Dankzij het gebruik van high-end stoomapparatuur kan een gemiddelde gezinswagen gestoomd worden met 3 tot 5 liter water. Zonder detergenten of andere additieven.

Een traditionele carwash verbruikt per wagen 200 tot 300 liter water. Enkel voor de buitenzijde. Tevens komt er geen vuil op de grond en op die manier in de natuur terecht. Alles dat loskomt van uw wagen wordt opgenomen met uitwasbare en herbruikbare microvezeldoeken. Wij doen ons uiterste best om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden!

Comments are closed